Κατασκευή ιστοσελίδων Κατασκευή ιστοσελίδων
Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες. Όχι από αυτές που κυκλοφορούν , αλλά από τις άλλες τις καλές ......
More detail
Διαφήμιση Google Adwords Διαφήμιση Google Adwords
Την φτιάξατε την ιστοσελίδα. Αρκεί να μπαίνετε μόνο εσείς ; Πως θα την δουν οι υπόλοιποι; ...
More detail
Φιλοξενία ιστοσελίδων Φιλοξενία ιστοσελίδων
Υπερσύχρονοι servers , σε Ευρωπαϊκά και Ελληνικά datacenters με 99.95% uptime και κα...
More detail

Off page Seo

seo

OffpageSeo

Για την προώθηση της ιστοσελίδας μας ώστε να έχει καλύτερα οργανικά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης δλδ στο Google :) , χρησιμοποιούμε 2 βασικούς μηχανισμούς . Το On page Seo και το Off page Seo .

Όσον αφορά το On page Seo έχουν γραφτεί αρκετά και σύντομα θα ανεβάσουμε και το δικό μας εγχειρίδιο. Αυτό που παρατηρούμε είναι οτι πολλές ιστοσελίδες , ακόμα και νέες , δημιουργούνται από τους κατασκευαστές χωρίς να δίνουν καθόλου σημασία στο SEO της σελίδας. Και δυστηχώς αυτό είναι κάτι που ο πελάτης δεν μπορεί να το καταλάβει αφού δεν εχει τις γνώσεις. Προσωπικά σαν Webdeveloper αλλά και σαν γραμμή της εταιρείας μας θεωρώ ότι με την κατασκεύη της ιστοσελίδας θα πρέπει να έχουν γίνει τουλάχιστον τα βασικά search engine optimization tips αν όχι ένα βήμα παραπάνω. Η πραγματικότητα δείχνει ότι υπάρχουν πολλές σελίδες που δεν έχουν ενεργοποιημένα ούτε SEF URLs ...

Μετά τον τελευταίο αλγόριθμο της Google που έτρεξε και πρίν λίγες μέρες , το off page Seo αν δεν γίνει σωστά ή γίνουν υπερβολές ή πάτε να αγοράσετε 5000 backlinks πιθανόν να οδηγήσει στα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα , δηλαδή στον εξαφανισμό της σελίδας σας στα αποτελέσματα της Google.

Παρακάτω θα σας δώσουμε ορισμένες οδηγίες για το πως θα κάνετε Off page seo χωρίς να σας μπλοκάρει η Google

 

 

seo-chart

1. Social Media

Χρησιμοποιήστε όσα περισσότερα social media μπορείτε, όπως facebook , twitter google + linkedin Κλπ.  Όταν ανεβάζετε Link μην ανεβάζετε κομμένα link του στυλ bit.ly αλλά το κανονικό ολόκληρο σας Link.

2. Blog Promotion

φτιάξτε ένα blog και ανεβάστε χρήσιμα άρθρα που θα τα διαβάζουν όλο και περισσότεροι χρήστες ή θα τα αναδημοσιεύουν ( ελπίζω με ένα Link στον author ) σε δικές τους σελίδες κλπ.

3. Videos

αν το αντικείμενο σας το επιτρέπει δημιουργήστε ένα κανάλι στο youtube και ανεβάστε δικά σας πρωτότυπα βιντεο

4. Blog Commenting

εδω τεράστια προσοχή. Η Google ασχολήθηκε ιδιαίτερα με black hat seo τεχνικές που αφήνανε άσχετα comment σε blog... Σχολιάζετε μόνο όταν έχετε να πείτε κάτι σε site που εμπιστεύεστε.

 4. Προσθήκη σε καταλόγους

προσθέστε την σελίδα σας σε σοβαρούς καταλόγους . Συμβουλή: μην προσθέτετε μαζικά. Κρατήστε ένα ρυθμό 1-2 προσθήκες ανα 2 βδομάδες...

4. Backlinks

Εδώ γίνεται η μάχη...  Η Google μετράει τις σελίδες με μια τιμή που ονομάζετε Page Rank . Αν μια ιστοσελίδα με υψηλό PR σας έχει Link τότε η Google θεωρεί ότι και εσείς είστε σημαντική και παίρνετε πόντους. Αλλά αυτή είναι η μισή αλήθεια. Υπερβολικές ενέργειες μπορούν να σας εξαφανίσουν από την Google.

Τι πρέπει να προσέχετε:

Το πόσο σοβαρό είναι το site που θα σας το δώσει , την σχετικότητα του με το αντικείμενο σας, την λέξη κλειδί που θα βάλετε το Link , και τον αριθμό των άλλων backlink που δίνει αυτή η σελίδα.

 

Τι να αποφύγουμε το 2015

Spam backlinks

Συνεχής χρήση του ίδιου anchor text στα backlink

Πληρωμένα backlink

Μη σχετικά Link

Τους απατεώνες που υπόσχονται πρώτη δεκάδα σε 1 μήνα γιατί έχει super duper μηχανισμό και κολλητό στην Google. Τo Seo θέλει υπομονή και μεθοδικότητα...

 {fcomment}

 


Διαβάζουμε. Ενημερωνόμαστε. Ψαχνόμαστε. Πινουμε πολλούς καφέδες και συζητάμε.

διαφήμιση google adwords